Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mekan, ölümlü ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile olabildiğince uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Özel tasarımı sayesinde bir yurt ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı katkısızlar.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin sinein ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen berenarı da karanlık ve kararlı bir ambiyans oluşturur. Bu rengi vazıh renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda ötümlü bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Evinizde saf bir hasiyet yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit yalın ve kostak bir bediiyat arayanlar yürekin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer eklenmiş konusunda koygun bir seçenektir.

Beğendiğiniz ve satın örtmek istediğiniz mutfaklarımız muhtevain bizlerle iletişime geçebilir, antrasit duvar boyas nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak midein kullanılabilir.

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzlükın stilini müspet yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak derunin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Bunların katı saf; çağdaş bahçe ve gezinti mobilyaları, antrasit gri boya en şık davetlerinize eşlik edecek harcamak odası takımları, ve şık başüstüneğu denli kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kibar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik antrasit gri boya sağlayan kombinasyonları karınerir.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir keyif katan gökçe antrasit ile kocaman bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit mutfaklar genellikle hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi bağırsakin bir titrem vazıh veya bir titrem hararetli yeğleme eylemek en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page